English

 

Deutsch

 

SCALE MODEL CHALLENGE 2018

Zaterdag 20 & Zondag 21 oktober 2018

Locatie:
NH Eindhoven Conference Centre `Koningshof`
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Nederland

Openingstijden:
Zaterdag 20.oktober: 10-17 uur
Zondag 21 oktober:   10-17 uur

Toegangsprijzen:
Dagkaart: € 7 (tot 14 jaar € 5)
Tweedaagse kaarten: € 12 (tot 14 jaar € 10)
Kinderen tot 6 jaar gratis entree

Meer dan  6.500  vierkante meter met:
Clubs – Handelaren – Wedstrijd – Expo Zone met gratis demo’s – Speciaal SMC herinneringsfiguur – Demo’s en workshops door bekende modelbouwers en figuurschilders – Aparte parkeerplaatsen voor invaliden aan de ingang –Gratis toegang en deelname aan demonstraties en presentaties – Gratis deelname aan Kids Club voor kinderen tot 14 jaar – Fantastische catering –Speciale hotelarrangementen bij NH Koningshof – SMC buffetten op zaterdag- en zondagavond

Wij informeren u dat parkeren bij NH Eindhoven niet langer gratis is.
De eerste 3 uur zijn gratis, daarna betaald u € 1,50/uur met een maximum van € 5,00/24uur.
Het NH-parkeersysteem werkt op basis van kentekenherkenning. Er staan betaalautomaten bij alle uit- en ingangen van de expohallen en van het hotel en u dient te betalen voor het verlaten van het NH-terrein.
We betreuren dit nieuwe parkeer beleid van NH, maar willen benadrukken dat de SMC-organisatoren hier geen zeggenschap in hebben gehad. 

Workshop program is online and registration is open

Dear all, we are hapy to announce that our 2018 workshop program is now online and registration is open. Please read all information carefully before you register. Workshop participants are ensured of fast lane entry in the morning. Check out the full program and...

SMC 2017 Showcase by Canfora Publishing OUT NOW!

We are happy to announce the release of the SMC 2017 Showcase, featuring all gold medal winning models and figures and a random selection from all other contest pieces as well as the full contest results, pictures from the show and what else happens at SMC. 80 pages...

Dates of future SMC’s

Summer- and vacation time is here! So, in case you don't know what to do with all of that free time on your hands, perhaps noting the dates of future SMC's  might be an excellent idea to help kill some time in a useful manner. SMC 2018: October 20-21 SMC 2019: October...

SCALE MODEL CHALLENGE

DE DETAILS

SMC 2018 is hèt evenement voor modelbouwers en figuurschilders en biedt alles wat je maar wilt, nodig hebt en altijd al over droomde!

Een grote hoeveelheid fabrikanten, handelaren, uitgevers en clubs van over de gehele wereld zullen weer aanwezig zijn op meer dan 200 stands.

Meer fraais en gratis demo’s vind je in de EXPOZONE. Er is weer fantastisch werk van bekende modelbouwers en figuurschilders te bewonderen en je er is gelegenheid om verschillende workshops volgen. Maar SMC is vooral een unieke show waar modelbouwers en figuurschilders van over de hele wereld samenkomen voor een ongeëvenaard sociaal  evenement.

Volg de onderstaande links voor meer informatie over alles dat SMC te bieden heeft.

VERKOOP STANDS

Op Scale Model Challenge vind je altijd een grote hoeveelheid en variëteit aan handelaren, fabrikanten, uitgevers etc.,  bij wie je alles kunt vinden voor je hobby: bouwdozen, figuren, gereedschappen, verf, boeken, tijdschriften, diorama accessoires en alle andere denkbare zaken. Men noemt SMC terecht een one stop shopping evenement! . Lees verder………

%

Bezetting stands

CLUBS

Een internationale selectie van modelbouwclubs zullen op SMC 2018 aanwezig zijn met een stand. Scale Model Challenge is een show voor alle vormen van plastic modelbouw, figuur schilderen en meer en de leden van deze clubs zullen je graag verder helpen met tips en met al je vragen over de hobby.   Lees verder……

%

Bezetting clubstands

VINTAGE MARKET

Op de Vintage Market vind je de tafels van particuliere verkopers die hun overtollige voorraad aanbieden en waar je misschien ook wel die ene, lang vergeten, bouwdoos kunt vinden waarnaar je al zo lang op zoek bent of die je je vroeger nooit kon veroorloven.
Lees meer …..

%

Bezetting stands Vintage market

EXPOZONE

De EXPOZONE is het centrale gedeelte van de show waar je heel veel hoogstaand en fraai werk kunt bewonderen.

Op de stands van de verschillende standhouders in de EXPOZONE kun je demo’s bekijken van bekende modelbouwers en figuurschilders. Ook worden er demonstraties gegeven door andere genodigden en zal er een expositie van topstukken te zien zijn.

In de EXPOZONE vindt je eveneens de displays met het werk van onze juryleden en andere figuurschilders en modelbouwers.

WORKSHOPS

Ook op SMC 2018 stellen we je weer in de gelegenheid om van de besten te leren in het interactieve workshop programma. Interactief betekent : handen uit de mouwen, dus je werkt aan je model of figuur onder leiding van enkele van de beste artiesten in onze hobby.

We bieden een uitgebreid workshop programma voor modelbouwers en figuurschilders aan en het volledige programma maken we in het voorjaar van 2018 bekend.  Lees meer……

VOORLOPIGE PLATTEGROND

Hier vind je de voorlopige plattegrond van SMC 2018

SMC WEDSTRIJD

Een van de belangrijke elementen van SMC is de wedstrijd die is opgedeeld in een modelbouw- en een figuurschilderwedstrijd, beiden met hun eigen Best of Show awards.

De SMC wedstrijd is open voor alle modelbouwers en figuurschilders en je kunt op je eigen niveau deelnemen.

Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk vanaf september 2018, maar je vindt alle informatie met betrekking tot de wedstrijd op de speciale wedstrijdpagina van onze website.  Lees meer…….

DE SMC LOCATIE & EINDHOVEN

Via de onderstaande iconen lees je meer over de locatie waar alles plaats vindt, en voor wie meer tijd in of rond Eindhoven wil doorbrengen rondom het SMC weekend, hebben we wat informatie op een rijtje gezet:

  • Een overzicht van bezienswaardigheden via This is Eindhoven
  • Ben je geïnteresseerd in modern design, dan is een bezoek aan de Dutch Design Week aan te bevelen als je toch al naar SMC komt. Eindhoven is o.m. bekend voor haar Design Academy en dit jaarlijkse evenement trekt veel (inter-)nationale bezoekers. Zeer aanbevolen! De data van SMC vallen samen met de data van dit evenement (20-28 oktober), dus het is een goede reden om je verblijf te verlengen.
  • En omdat de SMC locatie, NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, feitelijk in de gemeente Veldhoven is gesitueerd, hebben we ook een link naar het VVV van Veldhoven zelf toegevoegd. 

Hotel Reserveringen

Reserveer hier je hotelovernachtingen

SMC Diners & Entertainment

Tijdens SMC is er veel meer te beleven dan alleen de beurs. Lees hier verder voor alle info.

Routebeschrijving

De routebeschrijving naar SMC en NH Eindhoven 

ALS JE ER TOCH BENT..

WAT IS ER IN EN ROND EINDHOVEN TE DOEN? 

Things to do in Eindhoven

 

Dutch Design Week

 

Things to do in Veldhoven

 

SMC WEBSHOP

In de SMC webshop vind je ons jubileumboek ter gelegenheid van de 10e SMC in 2016 en de Rembrandt buste, het speciale figuur ten behoeve van een bijzondere wedstrijdklasse: Dutch Masters Miniatures Ga hier verder naar de SMC webshop om ze te bestellen.

Niet verlegen zijn! Neem contact met ons op

Heb je meer vragen dan deze website kan beantwoorden? Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Pin It on Pinterest

Share This