SCALE MODEL CHALLENGE 2017

Zaterdag 21 & Zondag 22 oktober 2017

 

Locatie:
NH Eindhoven Conference Centre `Koningshof`
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Nederland

Openingstijden: 
zaterdag 21 oktober: 10-17 uur
zondag 22 oktober:   10-16 uur

Toegangsprijzen: 

Dagkaart: € 7 (tot 14 jaar € 5)
Tweedaagse kaarten: € 12 (tot 14 jaar € 10)
Kinderen tot 6 jaar gratis entree

Meer dan  6.500  vierkante meter met:

Clubs – Handelaren – Wedstrijd – Expo Zone met gratis demo’s – Speciaal SMC herinneringsfiguur – Demo’s en workshops door bekende modelbouwers en figuurschilders – Aparte parkeerplaatsen voor invaliden aan de ingang – Gratis toegang en deelname aan demonstraties en presentaties – Gratis deelname aan Kids Club voor kinderen tot 14 jaar – Fantastische catering –Speciale hotelarrangementen bij NH Koningshof – SMC buffetten op zaterdag- en zondagavond

 

Lists of exhibitors published

We have published the list of vendors , present at SMC 2017. We have set another record with more traders, manufacturers and other exhibitors than ever before, from more differnet countries than ever before. Please check the trade page for all details. The list of...
Read More

Poster SMC 2017 ready !

Hi folks, it took us a bit this time around, but we proudly present you the SMC 2017 poster. Design and concept by Chris Clayton. We have added the poster and flyer front and back' also to the download page of this website. you are free to use them for promoting SMC...
Read More

Club tables are also fully booked!

Well, that went quickly. After announcing yesterday that we had opened the registration for clubs stands at SMC 2017, we already have report to you that all tables are now taken. In case you are interested in a club stand, please let us know and we will add you to the...
Read More

SCALE MODEL CHALLENGE

DE DETAILS

SMC 2017 heeft alles wat je maar wilt, nodig hebt en altijd al over droomde!

Een grote hoeveelheid fabrikanten, handelaren, uitgevers en clubs van over de gehele wereld zullen weer aanwezig zijn op meer dan 200 stands.

Meer fraais en demos vind je in de EXPOZONE. Er is weer fantastsch werk van bekende modelbouwers en figuurschilders te bewondere en je kunt weer workshops volgen. Maar bovenal is SMC een unieke show waar modelbouwers en figuurschilders van over de hele wereld samenkomen voor een ongeëvenaard sociaal  evenement.

Volg de onderstaande links voor meer informatie over alles dat SMC te bieden heeft.

VERKOOP STANDS

Wij zijn er trots op dat we op Scale Model Challenge altijd een grote hoeveelheid en variëteit aan handelaren, fabrikanten, uitgevers e.d. kunnen presenteren, bij wie je alles kunt vinden voor je hobby: bouwdozen, figuren, gereedschappen, verf, boeken, tijdschriften, diorama accessoires en alle andere denkbare zaken. SMC is een heus one stop shopping evenement!

Lees meer……….

%

Beschikbaarheid verkoopstands

EXPOZONE

De EXPOZONE is het central gedeelte van de show waar je heel veel hoogstaand en fraai werk kunt bewonderen.

Op de stands van de verschillende standhouders in de EXPOZONE kun je demo’s bekijken van bekende modelbouwers en figuurschilders. Ook worden er demonstraties gegeven door andere genodigden en zal er een expositie van topstukken te zien zijn.

In de EXPOZONE vindt je eveneens de displays met het werk van onze juryleden en andere figuurschilders en modelbouwers.

CLUBS

Wij nodigen modelbouwers en figuurschilders uit om met een clubstand deel te nemen aan SMC 2017.  Scale Model Challenge is een show voor alle vormen van plastic modelbouw, figuur schilderen en meer en je bent van harte welkom om te genieten van een fantastisch hobby weekend.

Aanmelden is mogelijk vanaf eind januari 2017.

Lees verder…..

%

Beschikbaarheid clubstands

WORKSHOPS

Ook op SMC 2017 stellen we je weer in de gelegenheid om van de besten te leren in het interactieve workshop programma. Interactief betekent : handen uit de mouwen, dus je werkt aan je model of figuur onder leiding van enkele van de beste artiesten in onze hobby.

We bieden een uitgebreid workshop programma voor modelbouwers en figuurschilders aan en het volledige programma maken we in het voorjaar van 2017 bekend.

Lees meer……

VINTAGE MARKET

De Vintage Market is de nieuwe benaming voor de voormalige Koopjeshoek. Hier vindt je de tafels van particuliere verkopers die hun overtollige voorraad aanbieden en waar je misschien ook wel die ene, lang vergeten, bouwdoos kunt vinden waarnaar je al zo lang op zoek bent of die je je vroeger nooit kon veroorloven.

Lees verder……

%

Beschikbaarheid stands Vintage market

Voorlopige plattegrond

Hier vind je de voorlopige plattegrond van SMC 2017

SMC WEDSTRIJD

Een van de belangrijke elementen van SMC is de wedstrijd die is opgedeeld in een modelbouw- en een figuurschilderwedstrijd, beiden met hun eigen Best of Show awards.
De SMC wedstrijd is open voor alle modelbouwers en figuurschilders en je kunt op je eigen niveau deelnemen.

Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk vanaf de zomer van 2017, maar je vindt alle informatiemet betrekking tot de wedstrijd op de speciale wedstrijdpagina van onze website.

Lees meer……..

 

DE SMC LOCATIE & EINDHOVEN

Via de onderstaande iconen lees je meer over de locatie waar alles plaats vindt, en voor wie meer tijd in of rond Eindhoven wil doorbrengen rondom het SMC weekend, hebben we wat informatie op een rijtje gezet:

  • Een overzicht van bezienswaardigheden via This is Eindhoven
  • Ben je geïnteresseerd in modern design, dan is een bezoek aan de Dutch Design Week aan te bevelen als je toch al naar SMC komt. Eindhoven is o.m. bekend voor haar Design Academy en dit jaarlijkse evenement trekt veel (inter-)nationale bezoekers. Zeer aanbevolen! De data van SMC vallen samen met de data van dit evenement (21-29 oktober), dus het is een goede reden om je verblijf te verlengen.
  • En omdat de SMC locatie, NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, feitelijk in de gemeente Veldhoven is gesitueerd, hebben we ook een link naar het VVV van Veldhoven zelf toegevoegd. 

Hotel Reservations

Reserveer hier je hotelovernachtingen

SMC Diner Reservations

Reserveer hier voor de SMC diners

NU JE ER TOCH BENT

DINGEN TE DOEN IN EN RONDOM EINDHOVEN

 

SMC WEBSHOP

In 2016 hebben we ons jubileumboek voor onze 10e SMC uitgegeven en een speciaal figuur ten behoeve van een nieuwe wedstrijdklasse.
Ga hier verder naar de SMC webshop om ze te bestellen.

 

Niet verlegen zijn! Neem contact met ons op

Mocht je meer antwoorden op je vragen willen hebben dan deze website kan beantwoorden, stuur ons dan een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

Contact Us

Pin It on Pinterest

Share This